Work

David Mellor Jewellers
Grantham

Having found the perfect location for their new shop in Andover’s Chantry Centre, the shop in question was a Carphone Warehouse store previously, 2 floors of which only the ground floor had been finished.

From start, it took us only 14 days on site to transform a tired shell into a wonderful contemporary store that we see today.  David and the family came up with the design and general look and feel of the store, and we set to making their vision materialise.

The upstairs was turned into an office and workshop.  At the point where we took over, there were only bare walls, no ceiling and a concrete block floor, allowing people to see into the store below.  Watch our video of the shop fit as it happened here:

I couldn’t be happier with the store that Parify team delivered for us. Truely exceptional craftmanship and attention to detail. Since the store fit, overall revenue has increased over 20% which is incredible. You are in a safe hands with these guys, professional, punctual a pleasure to work with. I highly recommend these guys are amazing.

Caroline Smith
Store Owner

+44 01530 382 500
hello@parifyretaildesign.co.uk

Parify Retail Design Ltd
Unit 14, The Couryard, Whitwick Business Park
Stenson Road, Coalville, Leicestershire
LE67 4JP